Voetbal downloads

Muurkaarten rugnummers met ballen 1t/m 20

De kaarten gaan van 1 tot en met 20. De oranje shirts zijn voorzien van rugnummers. Daaronder is de hoeveelheid in voetballen weergegeven. Kijk op de kringactiviteitenpagina voor suggesties met dit materiaal.

Muurkaarten rugnummers 1 t/m 10 met leeg vak eronder

Muurkaarten rugnummers 1 t/m 20

Print de platen uit en plak ze achter elkaar op. Je hoeft ze niet uit te knippen. Kijk op de kringactiviteitenpagina voor meerdere suggesties met dit materiaal.

Voetbal memory

Voetbal knutselen

Kijk op de knutselpagina voor de verwerking van deze knutsel.

Plaatsbepaling bal

Waar is de bal? 8 A4-tjes met een leeg doel, de bal in het doel, de bal over de lijn, de bal links naast het doel, de bal over het doel, de bal rechts naast het doel en de bal voor het doel.

Plaatsbepaling bal uitgebreide versie

Waar is de bal? 12 A4-tjes met een leeg doel, de bal in het doel, de bal over de lijn, de bal links naast het doel, de bal over het doel, de bal rechts naast het doel en de bal voor het doel, op de bal, linker- en rechterbovenhoek etc.

Schrijfpatronen

Bal

Voetbalshirt

Gebruik het shirt voor een knutselactiviteit, maak met de klas een voetbaleftal.

Voetbalveld 01

Vergroot tot A3, knip de benodigde onderdelen uit en maak een voetbalveld op groen papier.

Voetbalveld 02

Vergroot tot A3 en druk af op groen papier. Vergroot voetbalveld 01 op wit papier, knip de benodigde onderdelen uit en plak ze op het groene vel(d).

Rugnummers leeg

Als verwerking van de muurkaarten met rugnummers kun je de kinderen dit werkblad laten maken. Vul zelf cijfers in en laat de kinderen de getallenlijn afmaken.

Rugnummers

Als verwerking van de muurkaarten met rugnummers kun je de kinderen dit werkblad laten maken. Dit werkblad blijft voornamelijk onder het tiental.

Rugnummers boven het 10-tal

Als verwerking van de muurkaarten met rugnummers kun je de kinderen dit werkblad laten maken. Dit werkblad gaat voornamelijk boven het tiental.