Starterset Cijfermuur

Cijfermuurkaarten 0 t/m 20

Er zijn 21 losse kaarten met de cijfers 0 tot en met 20 met de hoeveelheden in verschillende structuren en op verschillende manieren: turven, dobbelstenen, vingers en kralen. Deze kun je standaard in je klas ophangen. Peuters en kleuters steken altijd hun vingers op om aan te geven hoe oud ze zijn. Door het cijfersymbool naast het aantal vingers te tonen (en dit constant zichtbaar in de klas te hangen) leren de kinderen een cijfer / hoeveelheid koppeling te maken. Het kan fungeren als hulp of geheugensteuntje. Het ziet er aantrekkelijk uit en is altijd functioneel in de kleuterklas.

Cijfermuurkaarten 0 t/m 10

Deze set bevat 11 losse pagina’s met de cijfers 0 t/m 10. Op de kaarten zie je de hoeveelheden afgebeeld in vingers en eieren in een eierdoos.

Cijfermuurkaarten 0 t/m 10

Deze set bevat 11 losse pagina’s met de cijfers 0 t/m 10. Op de kaarten zie je de hoeveelheden afgebeeld in vingers, eieren in een eierdoos en stippen. De stippen volgen een andere structuur dan de vijfstructuur van de eieren.

Cijfermuurkaarten 0 t/m 10

Deze set bevat 11 losse pagina’s met de cijfers 0 t/m 10. Op de kaarten zie je de hoeveelheden afgebeeld in vingers, eieren in een eierdoos en stippen. De stippen volgen een dezelfde structuur als de vijfstructuur van de eieren.

Vingerbeeldkaarten 0 t/m 20

Deze set bevat 21 losse pagina’s met de cijfers 0 t/m 20 met daarnaast het vingerbeeld. 

Stippenkaarten 0 t/m 20

Deze set bevat 21 losse pagina’s met de cijfers 0 t/m 20 met daarnaast de corresponderende hoeveelheid in stippen in de vijfstructuur.