Over Juf Sanne

Over mij
Ik ben Sanne Ramakers, werkzaam in het onderwijs sinds 2001.

JufSanne.com
De website JufSanne.com bestaat sinds 25 juli 2002. In die tijd bestonden er nog geen ‘juffensites’ zoals je die nu meer ziet. Mijn doel van het starten van deze site was om mijn eigen ideeën te delen met anderen. Inmiddels is de site een begrip in het onderwijs, en krijgt JufSanne.com duizenden bezoekers per dag. Dat is natuurlijk op zich al leuk, maar het is helemaal leuk en motiverend om op scholen te zien dat de materialen ook echt in de klas gebruikt worden!

Origineel
Ik maak/ontwerp alle lesideeën, knutselideeën en werkbladen op deze site zelf: het is allemaal origineel werk, ik kopieer niets van andere sites. Op deze manier weet ik ook zeker dat ik geen auteursrechten schend. Ook de afbeeldingen op de site en in de materialen zijn zelf ontworpen of ik heb voor het gebruik ervan betaald. Bekijk de gebruiksvoorwaarden van deze site even als je twijfelt wat je wel en niet mag doen met de materialen.

Team
Ik doe dit allemaal niet alleen. Het juf Sanne team bestaat uit tien zeer enthousiaste en inspirerende leerkrachten die samen met mij zorgen voor de materialen, reviews en video’s op deze website.

Wat ik nog meer doe
Naast het onderhouden en verder ontwikkelen van JufSanne.com ben ik werkzaam als directeur van Kleuteruniversiteit, auteur, workshopleider, ontwikkelaar van lesmaterialen en onderwijsconsultant.