Bewegingslessen

gymmenklein01

Bewegingslessen zijn opgesplitst in de volgende sub-pagina’s:

Een aantal bewegingslessen op JufSanne.com worden gemaakt door Petra Moedt. Ze stelt zichzelf aan je voor:

“Juf Sanne heeft mij gevraagd of ik een gastles wilde schrijven voor haar site. Haar voorstel was een bewegingsles en dat vond ik een prima idee.  Ik was meteen zo enthousiast dat ik wel meer dan één les wil schrijven.  Vandaar dat ik mij bij deze aan jullie voor wil stellen omdat de kans groot is dat er veel meer van mijn lessen op de site komen!

Mijn naam is Petra Moedt en ik ben leerkracht van groep 1 /2. Ik ben meer dan 25 jaar werkzaam in het onderwijs en doe dit nog steeds met veel plezier.  Mijn opleiding was de KLOS, een fantastische opleiding, waar ik ontzettend veel heb geleerd. Natuurlijk heb ik het meeste geleerd van al die jaren dat ik zelf voor de klas sta. Deze ervaringen wil ik graag met anderen delen en dit is dan natuurlijk een mooi gelegenheid.

Juf Sanne maakt/ontwerpt alle lesideeën, knutsel ideeën en werkbladen zelf, en ik vind het leuk om dit aan te vullen met mijn “eigen” bewegingslessen. Ik hoop dat ik andere leerkrachten een plezier doe met deze lessen en dat ze ook in de praktijk gegeven worden.”