Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

De verschillende lesmaterialen op deze site zijn bedoeld voor thuis, op scholen, kinderdagverblijven, naschoolse opvang en dergelijke.

Het is niet toegestaan om het lesmateriaal JufSanne.com (o.a. ideeën, kleurplaten, afbeeldingen, werkbladen, spellen, foto’s en woordkaarten) zonder uitdrukkelijke toestemming van JufSanne.com over te nemen en voor eigen commerciële doeleinden te gebruiken (door het b.v. te herpubliceren op het internet).

We zijn zelf altijd zorgvuldig in het samenstellen van lesmateriaal of we daarmee geen auteursrechten schenden (ik maak zelf afbeeldingen of betaal voor het gebruik ervan in het materiaal) en vertrouwen erop dat anderen dat ook doen.

Wil je weten wat je er precies mee mag doen? Klik dan op deze pagina met de gedetailleerde gebruiksvoorwaarden.

Privacy disclaimer

JufSanne.com gebruikt cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Door van deze site gebruik te maken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.