Kerstvakantieleeskaart 2019

Voor het vierde achtereenvolgende jaar brengen Kinderboekwinkel In de Wolken en juf Sanne de kerstvakantieleeskaart uit! De kaart is bedoeld om het lezen ook tijdens de vakantie te stimuleren. Wanneer er 15 minuten gelezen is, mag een kind een kerstbal inkleuren. Er zitten natuurlijk weer hele leuke opdrachten tussen, zoals ‘tijdens het ontbijt’ of ‘in je pyjama’. De kinderen verdienen sterren als ze extra lang lezen. Deel de kaart gerust uit in jouw groep of deel de link met ouders. En extra leuk als je foto’s met ons deelt via bijvoorbeeld Facebook of Instagram.

Je kunt de kaart inleveren bij Kinderboekwinkel In de Wolken in Voorburg om kans te maken op een leuke prijs. Woon je niet in de buurt van deze winkel? Ook Kinderboekwinkel Kiekeboek te Haarlem doet mee aan de actie en heeft haar eigen bingokaart. Ook kun je in de winkel een kaart ophalen. Als de kaart vol is, kun je deze inleveren om kans te maken op een kadobon t.w.v. 15 euro te besteden in de winkel. Download hier de kerstvakantieleeskaart  van de Toverlantaarn in Leeuwarden.

Klik op de kaart om de versie van In de Wolken te downloaden.