Jufsanne.com bestaat 17 jaar!

Kijk mij eens blij zijn! Dat komt omdat JufSanne.com deze maand 17 jaar bestaat. ZEVENTIEN jaar. Ik ben in 2002 begonnen vanuit idealisme. Ik geloof zeer in het uitgangspunt: delen is vermenigvuldigen. Door mijn ideeën te delen met jullie, mijn collega’s in het onderwijs, heb ik veel mensen én kinderen blij kunnen maken, kunnen helpen, kunnen informeren en vooral kunnen inspireren. Geheel op vrijwillige basis. Liefdewerk, oud papier. Noem het passie.

JufSanne.com heeft mij veel gebracht. Het heeft me o.a. in staat gesteld om Kleuteruniversiteit op te richten, het boek Zinglish en twee willewete titels te schrijven. Zaken om trots op te zijn en dat ben ik zeker. Maar bovenal heeft het me vriendschap opgeleverd met mooie mensen met liefde voor het vak. Het heeft me bijzondere samenwerkingen opgeleverd die ik koester. En het gaf me de mogelijkheid om een aantal internetcollega’s te helpen, dat extra zetje te geven zodat ze verder op eigen kracht konden groeien.
De site heeft me bijzonder veel geleerd over het onderwijs, leerkrachten en mezelf. Dat het zo’n impact zou hebben had van tevoren nooit kunnen bedenken. En al was het echt niet altijd rozengeur en maneschijn, ik zou het onmiddellijk weer doen. Op naar twintig jaar JufSanne.com