Nieuw: De begroetingskaart

Juf Dieke raakte geïnspireerd door die typisch Amerikaanse filmpjes van begroetingen bij de deur tussen kind en leerkracht. Ze vroeg mij een Nederlandse variant te maken en dit is het resultaat! Je kunt kiezen uit vier of zes verschillende begroetingen.

Fleur is lid van het JufSanne.com team en heeft een goede tip bij deze begroetingskaart:

“Ik heb dit in groep 3 gebruikt. Aan het einde van de dag stond er steeds een ander kind naast de poster bij de deur. De andere kinderen kozen dan een begroeting. Alle kinderen kozen ervoor om te knuffelen! Enorm leuk voor het groepsgevoel. De kinderen gingen rustig de klas uit, er was rust op de gang én er stond een heel blij kind bij de deur. Het deed wonderen voor de relaties tussen de kinderen!”

Op verzoek van juf Willemijn is er ook een kaar zonder knuffelen. In dat bestand vind je ook losse kaarten zodat je zelf kunt kiezen in de verschillende begroetingen.

Je vindt de begroetingskaart hier: https://www.jufsanne.com/start/starterset-klassenmanagement/

Heb je ook een wens voor materiaal en een verzoek voor mij? Mail dan naar sanne@jufsanne.com