Juf Sanne geeft alle kinderen uit jouw groep een prentenboek cadeau

Ook dit jaar is er weer de geweldige actie ‘Geef een prentenboek cadeau’, de leesbevorderingscampagne waarbij iedereen de kans krijgt om voor een zeer aangename prijs kennis te maken met de mooiste boeken. Eerdere edities van deze campagne waren er met ‘De Gruffalo‘ en ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘. Dit jaar kun je vanaf 5 april ‘Kikker is Kikker‘ voor €2,- halen bij jouw plaatselijke (kinder)boekwinkel. Maar let op: op is op!

Juf Sanne trakteert …

Als groot fan van boeken steunt Juf Sanne deze actie en wil ze jou activeren dit ook te doen. Geef daarom iemand in jouw omgeving het prentenboek ‘Kikker is Kikker‘ cadeau en maak kans op een toffe prijs. In samenwerking met Kinderboekenwinkel ‘In de Wolken’ uit Voorburg geeft juf Sanne alle kinderen(*) uit jouw groep het prentenboek ‘Kikker is Kikker’ cadeau als jij kunt bewijzen dat jij iemand ook het boek cadeau hebt gedaan. Stuur ons het bewijs via het Kikkerbericht op Facebook of Instagram of reageer via de mail. Let op, deelnemers: het tonen van bewijsmateriaal is van essentieel als je kans wilt maken op de prijs. Bekijk voor deelname aan deze actie onze voorwaarden hieronder.

Actievoorwaarden:

  • *Je wint maximaal 36 exemplaren van ‘Kikker is Kikker‘.
  • Alleen deelnemers woonachtig in Nederland mogen meedoen aan deze actie.
  • De winnaar wordt 14 april 2019 bekend gemaakt.
  • De winnaar moet kunnen aantonen middels een foto dat hij of zij het prentenboek ‘Kikker is Kikker‘ cadeau heeft gedaan. Als je de foto instuurt, gaan wij er vanuit dat je toestemming hebt gekregen voor het delen van de foto.
  • De adresgegevens van de winnaar worden alleen gebruikt om de prijs op te sturen.


Met dank aan de Stichting Max Velthuijs voor gebruik van de afbeeldingen.