Zinglish is er!

Met trots presenteer ik mijn eerste boek: Zinglish! Zinglish is gebaseerd op een concept van mijn bedrijf Kleuteruniversiteit.

Dit bijzondere liedboek combineert Engelse les en muziekles op een unieke, creatieve en inspirerende manier. Ruim 25 nieuwe liedjes in steeds een Nederlandse én een Engelse versie. Geschreven en gecomponeerd door Jeroen Schipper, met lessuggesties en materialen van Marlijn van Kempen (Thuis in Engels) en mijzelf en met illustraties van Margot Senden.

Zinglish integreert Engels met dagelijkse terugkerende gebeurtenissen door middel van routineliedjes. Daarnaast zijn er diverse leerliedjes met onderwerpen als vormen, kleuren, tellen en sociale vaardigheden. Zinglish biedt verder nog themaliedjes voor de seizoenen en feesten. Kortom, een boek vol met heerlijke muziek om een heel schooljaar lang Engels mee te leren!

Je koopt Zinglish in jouw plaatselijke boekhandel (steun de plaatselijke ondernemer!) of bij Leesvink, partner van Kleuteruniversiteit.

Wil je meer weten over Zinglish? Bekijk dan eens het volgende filmpje: