Win kaartjes voor Superjuffie de film

De film Superjuffie is in première gegaan! De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Janneke Schotveld. Juf Josje werkt op een basisschool en lijkt een gewone juf als geen ander. Maar als er dieren in nood zijn, komt Josje in actie en wordt ze: SUPERJUFFIE! Lees verder voor de winactie.

Meer over Superjuffie:

Janneke Schotveld is de auteur van Superjuffie en er zijn best overeenkomsten tussen de auteur en de hoofdpersoon. Zo heeft Janneke voorheen ook voor de klas gestaan en is ze, net als superjuffie, een enorme dierenvriend. Of ze ooit krijtjes heeft gegeten, heb ik haar nooit gevraagd. De boeken worden geïllustreerd door Annet Schaap, de schrijfster van de Gouden Griffel winnaar ‘Lampje’.

Juf Josje wordt Superjuffie als er dieren in nood zijn. Dan eet ze een krijtje en verandert ze in: SUPERJUFFIE! Maar die dieren brengen juf Josje behoorlijk in de problemen door haar hulp in te roepen op de meest onhandige tijden.

Er zijn inmiddels verschillende boeken uit over Superjuffie en steeds legt Janneke Schotveld de vinger op een gevoelige plek. Met het boek ‘Superjuffie in de soep‘ vestigt ze de aandacht op de plastic soep die in de oceanen drijft of over belicht ze bedreigde diersoorten door stropers in ‘Superjuffie op safari‘. De Superjuffie serie bestaat uit ontzettend leuke titels, die je prima kunt voorlezen vanaf 8 jaar en waarbij een stukje bewustwording van de invloed van de mens op de natuur onderdeel uitmaakt van alle boeken.

Extra leuk dat er nu een film gemaakt is n.a.v. het boek, en ik hoop dat het niet bij deze film stopt.

Winactie

Van Entertainment One mag ik 3 x 2 kaartjes voor de film weggeven en de uitgeverij De leukste kinderboeken stelt drie exemplaren van het laatste deel van Superjuffie ter beschikking voor deze winactie: Superjuffie op de Zuidpool. Meedoen is heel simpel. Je hoeft daarvoor alleen de trailer te bekijken en mij het antwoord te sturen op de volgende vraag:

Met welk dier praat Superjuffie als laatste in de trailer?

Mail je antwoord naar sanne@jufsanne.com en vergeet niet jouw adresgegevens te vermelden. De winnaars worden 14 oktober 2018 bekend gemaakt.

De winnaars zijn bekend!

De bioscoopkaartjes voor de film ‘Superjuffie’ zijn gewonnen door:

  • Iris Vlok
  • Hiske Rijpma
  • Carice Achthoven

De winnaars van het boek zijn:

  • Maud Verwegen
  • Nienke Adema
  • Olga Schuiling

Van harte gefeliciteerd! De prijzen komen eraan!