Zomerleeskaart 2018 in samenwerking met In de Wolken

Al jaren maken ik, samen met mijn geweldige plaatselijke kinderboekwinkel In de Wolken, de zomerleeskaart om ervoor te zorgen dat kinderen ook tijdens de lange zomervakantie blijven lezen. Het is bijzonder belangrijk dat kinderen het leesniveau op peil houden om terugval op school te voorkomen. Vijftien minuten lezen per dag is al voldoende. En met de zomerleeskaart maken wij het wel erg leuk! Wie wil er nou niet met een ijsje in zijn hand lezen, of tijdens het ontbijt. Kortom, met de zomerleeskaart is en blijft lezen een feest! Na het voltooien van een kwartier lezen mag een kind een wolkje kleuren. Is de kaart vol? Dan levert het kind deze in bij In de Wolken. Zo maak je kans op een In de Wolken cadeaubon t.w.v. €15,-.

Als school zou je ook iets leuks kunnen organiseren. Voeg de kaart toe aan de schoolnieuwsbrief of bij het rapport en stel een leuke prijs beschikbaar!

Klik hier om de zomerleeskaart als pdf te downloaden of sla de kaart hieronder als afbeelding op.