Tellen met de krijtjes – Drew Daywalt & Oliver Jeffers

Kartonboek Tellen met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de bestseller De krijtjes staken!, dat bekroond werd met een Zilveren Griffel. Kleurrijk vertaald door Koos Meinderts en ideaal voor peuterhandjes. Teun is zijn krijtjes kwijt! Kun jij hem helpen zoeken? Door mee te tellen ontdekken peuters of Teun alle krijtjes terugvindt.

Tellen met de krijtjes Boek omslag Tellen met de krijtjes
Drew Daywalt & Oliver Jeffers
de Fontein

Het verhaal:

Kartonboek Tellen met de krijtjes van Drew Daywalt en illustrator Oliver Jeffers is gebaseerd op de bestseller De krijtjes staken!, dat bekroond werd met een Zilveren Griffel. Kleurrijk vertaald door Koos Meinderts en ideaal voor peuterhandjes. Teun is zijn krijtjes kwijt! Kun jij hem helpen zoeken? Door mee te tellen ontdekken peuters of Teun alle krijtjes terugvindt.

Juf Sanne zegt:

De allerkleinsten kunnen nu ook genieten van ‘De krijtjes’. Dit kartonnen telboekje is vooral leuk wanneer je de prentenboeken kent. Maak het doosje van Teun weer compleet en zoek alle krijtjes in het boekje bij elkaar. Er is ook een versie met kleuren die logischerwijs Kleuren met de krijtjes heet.