Moet je zien! – Milja Praagman

Hé, wat ligt daar?
Egel begint te stralen. ‘Moet je zien!’
De tak is een zwaard, een kruk, een hengel. Maar zien Egels vrienden dat wel? Dan gaat het regenen. De tak wordt een tentstok, en nog veel meer… Een vrolijk verhaal voor kleine deugnieten over vriendschap en verbeelding. Met humor voor zowel de ouders als hun kleintjes.

Moet je zien! Boek omslag Moet je zien!
Milja Praagman
Leopold

Het verhaal:

Hé, wat ligt daar?
Egel begint te stralen. ‘Moet je zien!’
De tak is een zwaard, een kruk, een hengel. Maar zien Egels vrienden dat wel? Dan gaat het regenen. De tak wordt een tentstok, en nog veel meer… Een vrolijk verhaal voor kleine deugnieten over vriendschap en verbeelding. Met humor voor zowel de ouders als hun kleintjes.

Juf Sanne zegt:

Gebruik je fantasie! En dat is precies wat Egel doet. Een stok is zoveel meer dan alleen een stok. Door zijn fantasie te gebruiken heeft Egel het bijzonder naar zijn zin. Na het lezen allemaal naar buiten en dan maar kijken wat het effect is van het boek. Wat zouden kinderen nog meer verzinnen? Leuk boek! Korte, simpele teksten, mooi vrolijke tekeningen met een leuk thema.