Het boek – Marije Tolman en Ronald Tolman

Een olifant verliest zich volledig in een boek, dat hem en de kijker meevoert naar verschillende werelden. Van een zonovergoten stad tot een gure ijsvlakte, bevolkt door zware panters, rode olifanten, tijgers, pinguïns, lepelaars, leeuwen, zeeschildpadden en nog veel meer dieren. Iedere spread verrast en prikkelt de verbeelding. Het boek vertelt vele verhalen, en is een betoverend kijkboek voor klein en groot.

Boek, het Boek omslag Boek, het
Marije Tolman en Ronald Tolman
Querido

De inhoud:

Een olifant verliest zich volledig in een boek, dat hem en de kijker meevoert naar verschillende werelden. Van een zonovergoten stad tot een gure ijsvlakte, bevolkt door zware panters, rode olifanten, tijgers, pinguïns, lepelaars, leeuwen, zeeschildpadden en nog veel meer dieren. Iedere spread verrast en prikkelt de verbeelding. Het boek vertelt vele verhalen, en is een betoverend kijkboek voor klein en groot.

Juf Sanne zegt:

Het boek is een ode, een ode aan het boek. Ten minste, zo zie ik het. Het mooie van dit boek is dat je er je eigen verhaal bij kunt denken. Want zie je op de pagina dat wat de olifant leest? En is de boodschap misschien, voorbeeld doet volgen?
Dat is ligt helemaal aan de lezer zelf. Een prachtig boek, kleurrijk, betoverend en fantasievol. Welk verhaal haal jij eruit?