De hoogste berg, de diepste zee – Page Tsou

Weet je hoe hoog de hoogste berg op aarde is? Of hoe diep de diepste oceaan is? Weet je welke schepsel het grootste ooit was? Of hoe oud de oudste boom is? Waar op aarde is het het koudst en welke dieren worden het oudst?
Dit prachtige boek geeft antwoord op deze en veel meer vragen. De gedetailleerde illustraties van Page Tsou zijn zowel vintage als eigentijds. Een bijzonder boek om eindeloos doorheen te bladeren en je te verwonderen.

De hoogste berg, de diepste zee Boek omslag De hoogste berg, de diepste zee
Page Tsou
van Goor

Het verhaal:

Weet je hoe hoog de hoogste berg op aarde is? Of hoe diep de diepste oceaan is? Weet je welke schepsel het grootste ooit was? Of hoe oud de oudste boom is? Waar op aarde is het het koudst en welke dieren worden het oudst?
Dit prachtige boek geeft antwoord op deze en veel meer vragen. De gedetailleerde illustraties van Page Tsou zijn zowel vintage als eigentijds. Een bijzonder boek om eindeloos doorheen te bladeren en je te verwonderen.

Juf Sanne zegt:

Ik begin steeds meer een fan te worden van dit soort boeken, Informatief en prachtig geïllustreerd, bijna vintage. Op elke pagina vind je informatie over bijvoorbeeld het zwaarste noodweer, de hoogste bomen, de grootste insecten ter wereld, de langste migratie of de langst levende dieren. Een prachtige uitgave die het goed zou doen in de schoolbibliotheek.