Zomerleesbingokaart 2017

Hij is er weer: de zomerleesbingokaart! Dit is alweer het derde jaar dat ik deze, in samenwerking met mijn favoriete kinderboekwinkel In de Wolken, aan jullie kan presenteren. Het is zeer belangrijk dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen om terugval in niveau te voorkomen. Vijftien minuten per dag is al voldoende. Deze zomerleeskaart is een superleuk initiatief om dit te bereiken. Na het voltooien van een kwartier lezen mag een kind een zonnetje kleuren. Lever de kaart voor 19 augustus 2017 in bij kinderboekwinkel In de Wolken en maak kans op prijzen!. Het lijkt ons ontzettend leuk als je ons een foto stuurt via Facebook of Twitter met ‘bewijsmateriaal’ dat je kind aan het lezen is.

Ben je niet in de gelegenheid om de kaart in te leveren omdat je niet in de omgeving van kinderboekwinkel In de Wolken woont? Mail dan de kaart naar juf Sanne met een aantal bewijsfoto’s erbij. Wij belonen de leukste inzending met een verrassing! Je hebt tot 31 augustus 2017 de tijd om de kaart in te sturen. Enne, je kunt de kaart ook gebruiken voor kinderen die nog niet kunnen lezen, want blijven voorlezen is natuurlijk net zó belangrijk.

Klik op het voorbeeld om de kaart te downloaden.