Het grote zelfleesboek

Wat een goed idee, om zelfleesboeken te bundelen in een lekker dik boek. Kinderen die beginnen met lezen hebben die boekjes vaak zo uit. Met deze pil kunnen startende lezers wel even vooruit. Het boek begint met Avi-start en eindigt bij leesniveau eind groep 4. Wat het boek ook zo ontzettend leuk maakt, is dat je kennismaakt met verhalen waarvan er ook boeken uit zijn.

Grote zelfleesboek, het Boek omslag Grote zelfleesboek, het
Verschillende auteurs
Ploegsma

Juf Sanne zegt:

Wat een goed idee, om zelfleesboeken te bundelen in een lekker dik boek. Kinderen die beginnen met lezen hebben die boekjes vaak zo uit. Met deze pil kunnen startende lezers wel even vooruit. Het boek begint met Avi-start en eindigt bij leesniveau eind groep 4. Wat het boek ook zo ontzettend leuk maakt, is dat je kennismaakt met verhalen waarvan er ook boeken uit zijn. En bevallen die verhalen jouw kind, dan kun je dus op naar de bib of de winkel om bijvoorbeeld Vos en Haas te gaan halen, of Blitz van Rian Visser, of Spekkie en Sproet van Vivian den Hollander, of .. Enfin je snapt het! In deze serie ‘Het grote … boek’ bestaan nog meer titels, het grote voorleesboek voor rond de 3 jaar, 4 jaar, 5, jaar, en 6 jaar. Een absolute uitkomst wanneer jouw kind nog niet echt toe is aan een lang verhaal, en het ook grote zelfleesboek is een slimme zet. Ik hoop dat het niet bij één titel blijft!