Het buitengewone beesten boek – Yuval Zommer

Waarom huilen wolven naar de maan? Kunnen hyena’s echt lachen? Waarom houden neushoorns van modder? In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen – en mee. Ga ook op zoek naar de verborgen afbeeldingen. Kun jij alle geheimzinnige voetsporen vinden? Ontmoet allerlei grauwende, harige, wilde en wonderlijke beesten van over de hele wereld in dit eerste dierenboek voor alle leeftijden. Het barst van de vrolijke verrassende feitjes over hoe wilde dieren eten, jagen en overleven.

Buitengewone beesten boek, het Boek omslag Buitengewone beesten boek, het
Yuval Zommer
Lemniscaat

Het verhaal:

Waarom huilen wolven naar de maan? Kunnen hyena’s echt lachen? Waarom houden neushoorns van modder? In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen – en mee. Ga ook op zoek naar de verborgen afbeeldingen. Kun jij alle geheimzinnige voetsporen vinden? Ontmoet allerlei grauwende, harige, wilde en wonderlijke beesten van over de hele wereld in dit eerste dierenboek voor alle leeftijden. Het barst van de vrolijke verrassende feitjes over hoe wilde dieren eten, jagen en overleven.

Juf Sanne zegt:

Het eerste boek ‘Het bijzondere beestjesboek’ van Yuval Zommer is echt prachtig! Veel te zien, veel te leren en vooral veel verwonderen en bewonderen. Dat geldt ook voor ‘Het buitengewone beestenboek’ want de opzet is precies hetzelfde alleen gaat het deze keer over wat grotere, voornamelijk zoogdieren. Om weer uren naar te turen en je te verwonderen. Je leert van alles en raakt echt niet snel uitgekeken. Een aanwinst voor je boekenkast. Wanneer komt het volgende deel? Ik lust er nog wel een paar hoor.