Een boek vol spelletjes – Marie Fordacq

Een boek vol spelletjes: 1 molenspel, 2 ganzenborden, 1 ladderspel, 1 mens-erger-je-nietspel, breinkrakers en leuke gezelschapsspelletjes! Handig onderweg en op vakantie. Met dit boek vol spelletjes heb je urenlang speelplezier! vanaf 5 jaar 2 tot 6 spelers.

Boek vol spelletjes, een Boek omslag Boek vol spelletjes, een
Marie Fordacq
Standaard Uitgeverij

Het verhaal:

Een boek vol spelletjes: 1 molenspel, 2 ganzenborden, 1 ladderspel, 1 mens-erger-je-nietspel, breinkrakers en leuke gezelschapsspelletjes! Handig onderweg en op vakantie. Met dit boek vol spelletjes heb je urenlang speelplezier! vanaf 5 jaar 2 tot 6 spelers.

Juf Sanne zegt:

Zo slim, dit boek met 5 spellen. Het is op het plaatje niet te zien, maar de dobbelstenen zijn in de rug van het boek verwerkt, de fiches in cirkel van de kaft en de spelregels staan in het boek zelf. Zo heb je alles bij elkaar kun je heel gemakkelijk onderweg een spel spelen. Je klapt het boek zo open en spelen maar!