Drakenbaby – Esther Miskotte

Op een zonnige dag vindt Koosje Konijn een groot ei in het bos. Hij neemt het mee naar Vogeltje, maar zij heeft al eitjes van zichzelf om uit te broeden. Koosje besluit zijn vondst dan maar zelf warm te houden. Na lang wachten breekt het ei eindelijk open. Maar wat komt er nu voor vreemd beestje tevoorschijn? Misschien dat de draak Djordjo het weet … Het vierde prentenboek over Koosje Konijn en de draak Djordo is een aandoenlijk verhaal over een kleine vondeling. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Met achterin een liedje van Jeroen Schipper.

Drakenbaby Boek omslag Drakenbaby
Esther Miskotte
Clavis

Het verhaal:

Op een zonnige dag vindt Koosje Konijn een groot ei in het bos. Hij neemt het mee naar Vogeltje, maar zij heeft al eitjes van zichzelf om uit te broeden. Koosje besluit zijn vondst dan maar zelf warm te houden. Na lang wachten breekt het ei eindelijk open. Maar wat komt er nu voor vreemd beestje tevoorschijn? Misschien dat de draak Djordjo het weet … Het vierde prentenboek over Koosje Konijn en de draak Djordo is een aandoenlijk verhaal over een kleine vondeling. Voor kinderen vanaf 4 jaar. Met achterin een liedje van Jeroen Schipper.

Juf Sanne zegt:

Alweer het vierde avontuur van Konijn Koos en zijn vriend Djordjo de draak. In dit deel vindt Koos een ei en hij besluit om deze uit te broeden. Wanneer het ei uitkomt, probeert hij het beestje zo goed mogelijk te helpen, maar dat is wel lastig als je niet weet wat voor beest het nou eigenlijk is! Djordjo weet zeker dat het een draak is, maar of hij gelijk heeft? Drakenbaby heeft mooie, kleurrijke platen, een grappig verhaal met leuke uitkomst én een liedje van Jeroen Schipper. Dat maakt het helemaal compleet. Een leuke titel te gebruiken in de lente of bij thema geboorte of dieren.