Win: Pixi-boekjes voor jouw klas!

Tijdens de feestmaanden van jufSanne.com vieren diverse uitgeverijen en bedrijven met mij mee. Deze week geven we, samen met uitgeverij De Vier Windstreken, Pixi-boekjes weg voor een hele klas! Leuk voor bij het paasontbijt! Lees verder om kans te maken op deze prijs.

Wat zijn Pixi-boekjes? 

Pixi-boekjes zijn speciale prentenboeken. Ze bevatten een volwaardig verhaal én illustraties in kleur, en hebben een klein formaat. Pixi’s verschijnen altijd in series en elke serie bestaat uit acht titels. Pixi-boekjes zijn klein en kosten nog geen euro. Dat maakt ze tot ideale traktaties en cadeautjes. Ze zijn handig voor onderweg, want makkelijk mee te nemen, en je kunt ze versturen als een originele vervanging voor een ansichtkaart. En het allerleukste: er komen steeds weer nieuwe Pixi-boekjes bij. Laat het speuren, sparen en ruilen dus maar beginnen! Je denkt misschien: Pixi-boekjes, ken ik die niet van vroeger? Dat klopt! Pixi’s zijn al eerder in Nederland verschenen. Tussen 1971 en 1996 waren ze enorm populair.

Als Pixi-boekjes pure nostalgie voor je zijn, is dat goed nieuws! De klassieke serie bestaat namelijk uit nostalgische dierenverhalen, die als één van de eerste boekjes in 1971 verschenen. Nu natuurlijk in een nieuw, ongekreukt jasje. Ken je bijvoorbeeld Snorretje nog?

Juf Sanne zegt:

Wauw! Prentenboekjes voor maar 99 cent! Dat maakt (voorr)lezen extra aantrekkelijk. Pixi-boekjes hebben een hoog verzamelgehalte en (groot)ouders van nu zijn eveneens met de boekjes opgegroeid. Dus ze halen herinneringen op en kunnen, dankzij de nieuwe series, opnieuw genieten van dit geweldige concept. De verhaaltjes zijn natuurlijk kort maar wel volwaardig, en de boekjes bevatten mooie heldere en kleurrijke illustraties in verschillende stijlen. Ik vind Pixi-boekjes ideaal. Ze zijn overal mee naar toe te nemen en door de lage prijs kun je ze aan grote groepen uitdelen. Ik ben gek op verzamelen dus het extra leuk dat er regelmatig nieuwe series uitkomen. Er zijn nu 5 series beschikbaar die allen 8 boekjes per serie bevatten. Op de website kun je zien welke boeken er allemaal zijn én je vindt er een kleurplaat van Pixi.

Win Pixi-boekjes voor jouw groep!

Van De Vier Windstreken mag ik voor Pasen boekjes voor een hele klas weggeven. Leuk als cadeautje bij het paasontbijt, naast het bord van de kinderen! Doe je ook mee? Geef antwoord op de volgende vraag. Hoeveel Pixi-boekjes kun je tot nu toe verzamelen? Hint? Lees de recensie nog eens goed door, en do the math!
Mail jouw antwoord naar sanne@jufsanne.com onder vermelding van PIXI en vergeet daarbij niet jouw adres te vermelden én hoeveel boekjes we eventueel moeten sturen wanneer jij als winnaar uit de bus komt. Je kunt meedoen tot 4 april 2017, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.

De winnaar is: Yvonne de Lange. Gefeliciteerd! Jij mag jouw groep blij maken met een boekje voor ieder kind!