JufSanne.com bestaat 15 jaar!

Misschien was het je al opgevallen aan de kleine subtiele aanpassing aan onze prachtige banner geïllustreerd door Marjolein Hund. JufSanne.com bestaat in 2017 maar liefst 15 jaar! Ik begon in 2002 na mijn studie met de website om andere leerkrachten te helpen door middel van thematische suggesties voor in de kring, knutsels, downloads, liedjes, gymlessen en veel meer. De website groeide en groeide en nog steeds verwelkomen we vele bezoekers. De laatste jaren heb ik wat gas terug genomen en heb me bezig gehouden met een ander spannend project, namelijk Kleuteruniversiteit. Maar nog altijd draag ik mijn goeie oude website een zeer warm hart toe. De komende maanden vieren we dan ook feest op JufSanne.com en ik hoop dat jij, als trouwe bezoeker van de site, met mij mee wilt feesten. Van diverse bedrijven mogen we superleuke producten en boeken weggeven. Houd de website en social media in de gaten!