Zullen we spelen, Bout – Nicole de Cock

Een prentenboek waar vriendschap en samen plezier hebben centraal staan. In ‘Zullen we spelen Bout?’ willen Bout (de ezel) en Moertje (de muis) graag opa en oma spelen. Ze vragen zich af hoe dat eigenlijk gaat … Samen bedenken ze allerlei dingen die opa’s en oma’s doen: koekjes bakken, wandelen in de natuur, foto’s bekijken, schilderen, borduren, een dutje doen en een uitstapje maken. Activiteiten die ook Bout en Moertje heel graag doen. Ze ontdekken dat het niet uitmaakt of je oud bent of jong.

Zullen we spelen, Bout Boek omslag Zullen we spelen, Bout
Nicole de Cock
van Goor

Een prentenboek waar vriendschap en samen plezier hebben centraal staan. In ‘Zullen we spelen Bout?’ willen Bout (de ezel) en Moertje (de muis) graag opa en oma spelen. Ze vragen zich af hoe dat eigenlijk gaat … Samen bedenken ze allerlei dingen die opa’s en oma’s doen: koekjes bakken, wandelen in de natuur, foto’s bekijken, schilderen, borduren, een dutje doen en een uitstapje maken. Activiteiten die ook Bout en Moertje heel graag doen. Ze ontdekken dat het niet uitmaakt of je oud bent of jong.

Alle activiteiten komen één voor één voorbij met prachtige afbeeldingen die voor een warme, gezellige sfeer zorgen. In de tekst van Nicole de Cock komen herhalingen voor en dat wekt het enthousiasme op van jonge kinderen, die nou eenmaal dol zijn op herhaling. Tijdens het voorlezen zullen ze de zinnen voor jou gaan afmaken! Een grote betrokkenheid gegarandeerd!