Pretpark De Poepfabriek – Marja Baseler & Annemarie van den Brink

Een boek over poep, dat vindt ieder kind leuk! ‘Pretpark de Poepfabriek is een informatief prentenboek waarin je ziet wat er gebeurt met een hap eten. Twee kinderen, Pim en Pollie nemen je mee naar de fabriek van hun vader professor Willem Claes Pot. De fabriek is het lichaam. De kinderen nemen je mee door de mond, de maag, de dunne darm, de dikke darm en eindigen bij de endeldarm. Dit interactieve boek biedt vragen waar ze zelf over moeten nadenken afgewisseld met bijzondere weetjes. Alles wordt op een leuke manier uitgelegd zodat kinderen het snel begrijpen. De tekeningen hierbij zijn fantastisch, met komische details in. Kinderen zullen hier steeds iets nieuws in ontdekken.

Pretpark De Poepfabriek Boek omslag Pretpark De Poepfabriek
Marja Baseler & Annemarie van den Brink
Luitingh Sijthoff

Een boek over poep, dat vindt ieder kind leuk! ‘Pretpark de Poepfabriek is een informatief prentenboek waarin je ziet wat er gebeurt met een hap eten. Twee kinderen, Pim en Pollie nemen je mee naar de fabriek van hun vader professor Willem Claes Pot. De fabriek is het lichaam. De kinderen nemen je mee door de mond, de maag, de dunne darm, de dikke darm en eindigen bij de endeldarm. Dit interactieve boek biedt vragen waar ze zelf over moeten nadenken afgewisseld met bijzondere weetjes. Alles wordt op een leuke manier uitgelegd zodat kinderen het snel begrijpen. De tekeningen hierbij zijn fantastisch, met komische details in. Kinderen zullen hier steeds iets nieuws in ontdekken.

Achteraan in het boek vind je een poepdossier, hierin de antwoorden op de vragen en Toptips voor nog meer poepplezier. ‘Pretpark de Poepfabriek’ is een boek wat niet alleen voor jonge kinderen leuk is maar zeker ook door oudere kinderen uit de kast wordt gehaald, om hun lichaam beter te leren kennen.