Lance en Lot zoeken zich rot – Linda de Haan

Wat een bijzonder mooi verhaal is ‘Lance en Lot zoeken zich rot’. Het vertelt het ware verhaal van twee mannen, die gelukkig zijn maar hun leven niet compleet vinden. Ze willen graag een kindje. Linda de Haan heeft hun verhaal opgeschreven.
Lance en Lot zijn ridders die altijd veel plezier samen hebben. Ze wonen in een groot kasteel. Ze vinden dat er nog wel plaats is … Eerst denken ze aan een hond, dan aan een poes of aan een ander dier. Maar dat wordt het niet. Ze besluiten op zoek te gaan naar een kindje. In dit prentenboek lees je hoe hun zoektocht verloopt en hoe die eindigt.

Lance en Lot zoeken zich rot
Linda de Haan
Ploegsma

Wat een bijzonder mooi verhaal is ‘Lance en Lot zoeken zich rot’. Het vertelt het ware verhaal van twee mannen, die gelukkig zijn maar hun leven niet compleet vinden. Ze willen graag een kindje. Linda de Haan heeft hun verhaal opgeschreven.
Lance en Lot zijn ridders die altijd veel plezier samen hebben. Ze wonen in een groot kasteel. Ze vinden dat er nog wel plaats is … Eerst denken ze aan een hond, dan aan een poes of aan een ander dier. Maar dat wordt het niet. Ze besluiten op zoek te gaan naar een kindje. In dit prentenboek lees je hoe hun zoektocht verloopt en hoe die eindigt.

Op een hele mooi begrijpelijk wijze vertelt Linda de Haan het verhaal in een fantasierijke sfeer. De illustraties bij het verhaal zijn heel kleurrijk, pakkend en zetten de juiste toon bij het verhaal. Jonge kinderen volgen Lance en Lot, bekijken hun gezichtsuitdrukkingen en leven met hen mee. ‘Lance en Lot zoeken zich rot’ is een prentenboek wat je zeker moet voorlezen om jonge kinderen te laten weten dat kinderen ook twee papa’s kunnen hebben!