De kerstvakantieleeskaart en een vloggende dochter

Tijdens de zomervakantie brachten Kinderboekwinkel In de Wolken en juf Sanne de zomerleeskaart uit om kinderen ook tijdens de lange zomervakantie aan het lezen te houden zodat ze niet terugvallen in niveau. Nu hebben we voor de kerstvakantie ook een kerstvakantieleeskaart gemaakt. Ook gewoon prima te gebruiken op andere scholen en in andere gemeenten, dus download hier de kaart! Dochter Lily toont de kaart op onderstaande foto en heeft veel zin om aan de slag te gaan met lezen. Wist je dat mijn dochter van 10 sinds kort een eigen boekenvlog heeft onder de naam Lily Leest? Ze bespreekt elke week nieuwe titels, neemt interviews af en nodigt gastvloggers uit. Abonneer je vooral op haar kanaal zodat je altijd op de hoogte blijft. Voor hogere groepen ook leuk om de vlogs eens klassikaal te bekijken. Een hele fijne kerstvakantie gewenst. In 2017 meld ik me weer met meer nieuws over de boekenbingo die binnenkort weer van start gaat.kerstleeskaart