Kolletje en Dirk – Herfstbeesten – Pieter Feller & Natascha Stenvert

Kolletje, ze heet eigenlijk Katherine Orselia Laetitia heeft rood-witte toversokken, die ze overal naar toe neemt. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen. Soms loopt het niet zoals ze zelf wil en ja … dan komen die toversokken toch wel van pas.

Kolletje en Dirk – Herfstbeesten Boek omslag Kolletje en Dirk – Herfstbeesten
Pieter Feller & Natascha Stenvert
Luitingh Sijthoff

Kolletje, ze heet eigenlijk Katherine Orselia Laetitia heeft rood-witte toversokken, die ze overal naar toe neemt. Samen met haar vriendje Dirk beleeft ze allerlei avonturen. Soms loopt het niet zoals ze zelf wil en ja … dan komen die toversokken toch wel van pas.

In deze bundel heeft Pieter Feller korte verhaaltjes gebundeld waarin Kolletje en Dirk kennismaken met de herfst. Ze laten de hond van meneer De Jong uit tijdens een hevige regenbui , gaan met eikels, kastanjes en dennenappels knutselen en ontdekken in de composthoop een egeltje. Naast de tekst staan kleine, kleurrijke illustraties van Natascha Stenvert die zorgen ervoor dat je helemaal in het verhaal komt. Jonge kinderen zullen er veel in herkennen.
Natuurlijk heeft Kolletje haar toversokken weer nodig. Zal zeker voor de nodige pret zorgen in de kleutergroep. Kolletje & Dirk blijven favoriet!

Wil je nog meer avonturen lezen van Kolletje en haar vriendje Dirk? Eerder zijn verschenen:
Kolletje & Dirk – Koning Winter valt in het water
Kolletje & Dirk – Lentekriebels
Kolletje & Dirk – Taart met zomerkoninkjes