Joke wil spoken – Jeroen Schipper & Cindy van de Ven

Joke is een rondzwevende geest. Maar voor rondzwevende geesten valt er weinig te beleven. Om je dood te vervelen! Dus Joke wil iets anders: Joke wil spoken! Ze zoekt een goed laken om iedereen bang mee te maken. Maar dat valt toch niet mee. Jij kunt haar vast helpen!

Joke wil spoken Boek omslag Joke wil spoken
Jeroen Schipper & Cindy van de Ven
C. de Vries Brouwers

Het verhaal:

Joke is een rondzwevende geest. Maar voor rondzwevende geesten valt er weinig te beleven. Om je dood te vervelen! Dus Joke wil iets anders: Joke wil spoken! Ze zoekt een goed laken om iedereen bang mee te maken. Maar dat valt toch niet mee. Jij kunt haar vast helpen!

Team juf Sanne zegt:

Geweldig boek! Joke, een rondzwevende geest, gaat op zoek naar een kledingstuk om van haar onzichtbare ik een spook te maken. Joke wil alleen geen wit … en gaat op zoek naar een ander doek. Heerlijk herkenbare stoffen kleden komen voorbij, herkenbaar voor ons allemaal, maar die maken Joke helaas geen spook. Wordt het dan toch dat witte laken? Aan het einde van het boek zit een leuke verwerkingsopdracht waar de kinderen mee aan de slag kunnen. Uitdaging genoeg om mee aan de slag te gaan!