Het boek van Hamlet – Hrefna Bragadottir

Hamlet is gek op boeken. Hij droomt zelfs van een eigen boek. Als hij auditie mag doen om in een verhaal te komen, laat hij trots al zijn talenten zien. Zou de jury onder de indruk zijn? Een warm en vrolijk verhaal, over jezelf zijn en doorzetten.  Voor boekenwurmen vanaf 4 jaar.

Boek van Hamlet, het Boek omslag Boek van Hamlet, het
Hrefna Bragadottir
Clavis

Het verhaal:

Hamlet is gek op boeken. Hij droomt zelfs van een eigen boek. Als hij auditie mag doen om in een verhaal te komen, laat hij trots al zijn talenten zien. Zou de jury onder de indruk zijn? Een warm en vrolijk verhaal, over jezelf zijn en doorzetten.  Voor boekenwurmen vanaf 4 jaar.

Team juf Sanne zegt:

Mooi verhaal over boeken, doorzetten, erbij willen horen en toch jezelf zijn. Duidelijke platen en een goed gebruik van (ook lastige) woorden. Hamlet is dol op boeken en krijgt de kans om een boekauditie te doen voor zijn eigen boek, een droom die uitkomt! Maar Hamlet is niet de enige, er zijn veel meer dieren die auditie gaan doen. Hamlet straalt van zelfvertrouwen maar de jury is niet enthousiast over zijn veelzijdige optreden. De andere dieren geven hem tips, maar Hamlet is niet eng, moedig, teder of schattig. Hamlet wil gewoon zichzelf zijn en verlaat het theater ontmoedigd. Bij de uitgang staat uil met een grote verrassing … die een oplettende lezer al lang had gezien.