De wondere wereld, dit is Nederland – Mack

Nederland staat bekend als het land van klompen, tulpen en molens. Van rivieren en grachten. Van fietsen en bootjes. Maar hoe vieren Nederlanders de verjaardag van de koning? Waarom krijgen ze de kriebels als de temperatuur onder het vriespunt daalt? En welke heerlijkheden vind je nergens anders op de wereld? In dit kleurrijke boek over Nederland kom je het allemaal te weten! Een informatief boek boordevol leuke weetjes en bijzondere verhalen over Nederland, met prachtige foto’s en grappige tekeningen. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

Wondere wereld, dit is Nederland Boek omslag Wondere wereld, dit is Nederland
Mack
Clavis

Het verhaal:

Nederland staat bekend als het land van klompen, tulpen en molens. Van rivieren en grachten. Van fietsen en bootjes. Maar hoe vieren Nederlanders de verjaardag van de koning? Waarom krijgen ze de kriebels als de temperatuur onder het vriespunt daalt? En welke heerlijkheden vind je nergens anders op de wereld? In dit kleurrijke boek over Nederland kom je het allemaal te weten! Een informatief boek boordevol leuke weetjes en bijzondere verhalen over Nederland, met prachtige foto’s en grappige tekeningen. Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.

Team juf Sanne zegt:

Mooi speels vormgegeven boek vol informatie over Nederland. De vierkante pagina’s zijn gevuld met foto’s, weetjes, feiten en vragen. De informatieve teksten zijn geschikt om (voor) te lezen aan oudere kinderen, de vragen die er naast staan zijn meer geschikt voor jongere kinderen. Het boek is ingedeeld in vijf hoofdstukken en geeft ons een verzameling bekende en minder bekende over Nederland. Leuk om te bekijken en te lezen voor jong en oud!