Primeur! Win: De ark van Noach

Dit boek rolt vers van de pers van de band komende week. De ark van Noach, het nieuwste boek van Marianne Busser en Ron Schröder en illustratoren ivan en ilia. En op JufSanne.com mag ik drie exemplaren van deze prachtige titel weggeven aan bezoekers van de site. Wil jij kans maken op dit boek? Lees dan de recensie en geef antwoord op de vraag.

De ark van Noach – Marianne Busser, Ron Schröder & ivan en ilia – Uitgeverij Moon – ISBN: 9789048828906

ark_van_noach_busser_schroderHet verhaal:

Eerbiedig en dankbaar keek Noach omhoog
en zag daar die prachtige, kleurige boog.
En zelfs Noach kon toen nog aan niemand voorspellen
dat men dit verhaal door zou vertellen.

Het klassieke verhaal van Noach die een ark moest bouwen. Op een poëtische manier verteld in woord en beeld.

Juf Sanne zegt:

Het klassieke verhaal opnieuw verteld in woord en beeld vertelt de beschrijving. En wauw, is dat even waar. Het beeld is werkelijk een feest voor het oog. Prachtige illustraties van ivan en ilia afgewisseld met echte foto’s van voorwerpen. Zo zie je foto’s van rieten manden, bladeren, stro, appels en de aardbol. De tekst is op rijm en zeer toegankelijk voor jonge kinderen. Er worden veel dieren opgesomd en dat maakt het leuk om bij een tweede of derde keer lezen de dieren te laten aanwijzen. Een mooie titel die zeer bruikbaar is in elke klas, of je nou op een christelijke school werkt of niet. De ark van Noach blijft een mooi verhaal.ark_van_noach_busser_schroder01

Prijsvraag:

Wil jij één van de drie exemplaren winnen? Maak dan de volgende tekst uit het boek af:

Elk dier kreeg zijn plekje: een kooi of een hok,
de poezen een mandje – de kippen een stok.
Alleen de [……..] die bleven aan dek,
want het dak van de ark was te laag voor hun nek.

Weet jij welk woord er tussen de haken moet komen te staan? Mail je antwoord voor 7 februari 2016 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. ‘Noach’ en vergeet daarbij niet je adres te vermelden. De winnaar wordt 8 februari 2016 bekend gemaakt.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Milenka, Gerdien, Wendy en een extra winnaar: Nel!