Win: Vrolijke verhalen over de drie jongetjes

Al drie jaar mag ik elke maand drie exemplaren van Ron Schröder en Marianne Busser weggeven en mensen verblijden met heerlijke boeken van deze auteurs. We sluiten 2015 af met het weggeven van: Vrolijke verhalen over de drie jongetjes.
Wil jij kans maken op dit boek? Lees de recensie en geef antwoord op de vraag.

Vrolijke verhalen over de drie jongetjes – Marianne Busser, Ron Schröder en Dagmar Stam – Van Holkema & Warendorf – ISBN: 9789000345083

cover_driejongetjes

Het verhaal:
Net als de ettertjes hebben nu ook de drie jongetjes een eigen boek. In deze bundel zijn twaalf bestaande verhalen over Jan, Joep en Joris opgenomen. De drie maken van alles mee. Ze verdienen geld voor een ijsje door zingend langs de deuren te gaan. Ze besluiten om weg te lopen omdat ze zich vervelen en ontdekken dan dat het thuis toch echt veel leuker is. En als ze horen dat papa zijn nieuwe witte onderbroeken wel erg saai vindt, pakken ze stiekem de pot met stiften om ze te versieren.

 

Juf Sanne zegt:

Het boek is ideaal te gebruiken als voorleesboek in de klas. De verhalen zijn steeds ongeveer drie pagina’s met op elke bladzijde een grappige en herkenbare illustratie van Dagmar Stam. De verhalen zijn met veel humor geschreven, de lezer en luisteraar zullen zeker in de lach schieten tijdens het voorlezen. De jongetjes zijn soms wel een beetje ondeugend maar hebben altijd goede bedoelingen. Met deze twaalf verhalen zul je veel plezier beleven. Op de site van de uitgever staat een inkijkexemplaar en kun je twee verhalen lezen. Dan krijg je een goede indruk van het boek én het helpt je bij het beantwoorden van de prijsvraag.

driejongetjes01

 

Prijsvraag:

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Femke Paes, Bianca van Vroenhoven, Margie Coenen-Oosten.

Wil je kans maken om één van de drie exemplaren van Vrolijke verhalen over de drie jongetjes? Dat kan! Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat gaan de drie jongetjes doen als ze uit bad komen? Je kunt het antwoord hier vinden.

Stuur je antwoord voor 7 januari 2016 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. drie jongetjes, en vergeet daarbij niet je (woon)adres te vermelden. De winnaars worden 8 januari 2016 bekend gemaakt.