Wat eten we vanavond? – Pascal Brissy & Annick Masson

Raymond en Marcel, twee stoere wolven, hebben niets meer te eten: hun koelkast is leeg. ‘TOK TOK TOK!’ Nee maar, opeens staat er een lammetje in een schattig jurkje voor de deur! Een heerlijk verhaal over twee wolven en een lammetje, waarin alles anders gaat dan verwacht. Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Wat eten we vanavond? Boek omslag Wat eten we vanavond?
Pascal Brissy & Annick Masson
Clavis

Het verhaal:

Raymond en Marcel, twee stoere wolven, hebben niets meer te eten: hun koelkast is leeg. ‘TOK TOK TOK!’ Nee maar, opeens staat er een lammetje in een schattig jurkje voor de deur! Een heerlijk verhaal over twee wolven en een lammetje, waarin alles anders gaat dan verwacht. Voor iedereen vanaf 5 jaar.

Team juf Sanne zegt:

Verrassend verhaal, vol humor over een onverwachte vriendschap. De twee stoere, hongerige wolven hebben niets meer te eten. Ze kunnen maar aan een ding denken en dat is eten. Ze roosteren het laatste dat in huis is, een maiskolf, en de geur hiervan zorgt voor onverwacht bezoek. De wolven zijn verrast, hun eten staat ineens voor de deur! Het lammetje komt binnen en zorgt voor een onverwachte wending van het verhaal…

Leuk boek over vriendschap, dieren en eten, verrassend anders en met humor.