Waar is Ko? – Marieke van Ditshuizen & Cobi Boomsma

Cas krijgt een konijn cadeau op zijn verjaardag. Maar de volgende dag is Ko uit zijn hok verdwenen. En tja, wat doe je dan? Dan ga je ’m achterna! Bij zijn zoektocht ontmoet hij Mol, en vindt hij elke keer als hij bovengronds komt een nieuwe verrassing. Zou hij zijn nieuwe vriendje weer vinden?

Waar is Ko? Boek omslag Waar is Ko?
Marieke van Ditshuizen & Cobi Boomsma
de Vier Windstreken

Het verhaal:

Cas krijgt een konijn cadeau op zijn verjaardag. Maar de volgende dag is Ko uit zijn hok verdwenen. En tja, wat doe je dan? Dan ga je ’m achterna! Bij zijn zoektocht ontmoet hij Mol, en vindt hij elke keer als hij bovengronds komt een nieuwe verrassing. Zou hij zijn nieuwe vriendje weer vinden?

Juf Sanne zegt:

Wat een waanzinnig leuk boek! Volg Cas op zijn zoektocht naar konijn Ko en kruip met hem mee door ondergrondse tunnels. Af en toe komt Cas boven om even te kijken waar Ko zich bevindt en ontdekt steeds weer nieuwe dieren in een andere omgeving. Het verhaal komt goed tot leven door de zeer geslaagde illustraties. Waar is Ko? is avontuurlijk, fantasierijk, humoristisch, informatief, verrassend en absoluut het aanschaffen waard. Zeer geschikt voor peuters en jonge kleuters.