Maar waar Beer? – Sophy Henn

De beer wordt veel te groot om in een gewoon huis te wonen. En dus gaan de jongen en de beer samen op zoek naar een andere plek voor beer. ‘Maar waar, beer?’ Lief en origineel prentenboek. Where Bear? stond op de shortlist voor de Waterstones Children’s Book Prize 2015.

Maar waar Beer? Boek omslag Maar waar Beer?
Sophy Henn
van Goor

Wanneer de beer van een jongen te groot wordt, zoeken ze samen een plek waar hij beregroot kan zijn. Stad en land wordt afgezocht , totdat de ideale plek eindelijk is gevonden. Natuurlijk houden de jongen en de beer contact via de telefoon. Logisch. Bijzondere illustraties, bijna retro, aandoenlijk verhaal. Kinderen blijven nieuwsgierig naar welke plek er op de volgende pagina wordt afgebeeld. De soms humoristische situaties waarin de beer en de jongen belanden, zorgen voor veel plezier bij het jonge publiek.