De papawinkel – Sanne Miltenburg

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa’s. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur. Ik heb er genoeg van. Ik ga pap inruilen voor een nieuwe papa. Maar zijn de papa’s in de Papawinkel echt leuker?

Een hilarisch en origineel prentenboek over papa’s en hun zonen. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Papawinkel, de Boek omslag Papawinkel, de
Sanne Miltenburg
Clavis

Het verhaal:

Vandaag viel een folder van de Papawinkel in de bus. In de Papawinkel vind je allerlei soorten papa’s. Zelf heb ik al een papa. Maar ik heb er niets aan. Wanneer pap een keertje met me voetbalt, is hij na vijf minuten al moe. Als ik in het zwembad van de hoogste duikplank durf, ziet hij het niet eens. En op de kermis vindt hij alles te duur. Ik heb er genoeg van. Ik ga pap inruilen voor een nieuwe papa. Maar zijn de papa’s in de Papawinkel echt leuker?

Een hilarisch en origineel prentenboek over papa’s en hun zonen. Voor iedereen vanaf 4 jaar.

Team juf Sanne zegt:

Geweldig boek, herkenbaar voor alle kinderen. Grappig, maar ook te gebruiken als opstapje om over de relatie tussen vader en kind te praten.
Papa lijkt niet de gewenste papa te zijn, hij is eigenlijk best een beetje saai. Als de folder van de papa-winkel in de bus valt ontstaat een geweldig idee: de hoofpersoon uit het boek gaat zijn vader ruilen in de papa winkel. Maar… zijn die andere vaders echt wel een verbetering? Ze vallen eigenlijk allemaal op een andere manier tegen. Gelukkig lukt het nog om in de papa winkel de beste deal ooit te sluiten!