Inspiratievlog: doe meer met Kapla

Sinds kort ben ik aan het vloggen geslagen. Ik bied je inspiratie via deze filmpjes om meer te doen met materiaal, Engels en ik geef je een kijkje tijdens mijn werk als auteur en Kleuteruniversiteit. Wanneer je abonnee wordt van mijn YouTube kanaal zul je direct een melding krijgen wanneer ik een nieuw filmpje plaats. Ook ben ik sinds kort te zien op Periscope, dus volg me ook daar. Het leuke van Periscope is dat je direct iets kunt vragen of feedback kunt geven. Dit nieuwe medium werkt ontzettend simpel en is bijzonder leuk. Installeer alleen de app op je smartphone en je kunt beginnen. Misschien ben je liever een kijker, dat kan natuurlijk ook.

In mijn nieuwste vlog geef ik je diverse suggesties met Kapla. Met een paar simpele toevoeging kun je meer uit het materiaal halen. Kijk zelf maar.