Zomerleeskaart

In samenwerking met mijn favoriete kinderboekwinkel In de Wolken kondigen we trots aan: de zomerleesactie!. Het is zeer belangrijk dat kinderen tijdens de vakantie blijven lezen om terugval in niveau te voorkomen. Vijftien minuten per dag is al voldoende. Deze zomerleeskaart is een superleuk initiatief om dit te bereiken. Na het voltooien van een kwartier lezen mag een kind een wolkje kleuren. Lever de kaart voor 23 augustus in bij In de Wolken en maak kans op een cadeaubon ter waarde van €15,-. Het lijkt ons ontzettend leuk als je ons een foto stuurt via Facebook of Twitter met ‘bewijsmateriaal’ dat je kind aan het lezen is.

Ben je niet in de gelegenheid om de kaart in te leveren omdat je niet in de omgeving van boekwinkel In de Wolken woont? Mail dan de kaart naar juf Sanne met een aantal bewijsfoto’s erbij. Je hebt tot 31 augustus de tijd om de kaart in te sturen. Je kunt de kaart ook gebruiken voor kinderen die nog niet kunnen lezen, want blijven voorlezen is natuurlijk net zó belangrijk.

zomerlezen_indewolken