Aardbeien zijn rood – Petr Horácek

Sla één voor één de gekleurde bladzijden om en vind de heerlijke fruitige verrassing! Een stevig en vrolijk kartonboekje.

Aardbeien zijn rood Boek omslag Aardbeien zijn rood
Petr Horácek
Lemniscaat

Het verhaal:

Sla één voor één de gekleurde bladzijden om en vind de heerlijke fruitige verrassing! Een stevig en vrolijk kartonboekje.

Team Juf Sanne zegt:

Nog zo’n leuk boek van Horácek dat net als het boek “Wat is er zwart en wit” anders is dan je zou verwachten. De bladzijden worden steeds smaller en op de laatste bladzijde komen ze allemaal samen tot een heel mooi geheel. De kleuren aanleren is met dit boek erg prettig en de kleuren worden ook nog gekoppeld aan fruitsoorten. Heerlijk boek om met jonge kinderen te gaan ontdekken en daarna natuurlijk het kleurige fruit te gaan proeven.