Win: Het grote gekke verhalenboek

Elke maand mag ik drie exemplaren uit de indrukwekkende boekenkast van Marianne Busser en Ron Schröder weggeven aan bezoekers van JufSanne.com. Deze maand is dat:

Het grote gekke verhalenboek – Marianne Busser & Ron Schröder – Van Holkema en Warendorf – ISBN: 9789047507307

grotegekkeverhalenboek

Het verhaal:

Alle vrolijke verhaaltjes over de viezerdjes, de ettertjes, de bussertjes en de griezeltjes nu in één band! Prutje en Snotje zijn zo vies dat echt níemand ze wil hebben. Behalve tante Dalia …
Flop en Fladdertje zijn zo vreselijk stout dat ze de ettertjes worden genoemd. Tante Door krijgt gewoon grijze haren van die twee …
Mees en Moontje hebben het erg gezellig bij tante Tivoli. Tot juffrouw Pin de twee in haar kindertehuis wil opnemen. Dan móéten Mees en Moontje wel echte griezeltjes worden …
En Joris en Jetje krijgen van ome Ko allebei een opgeknapt kermisbusje en mogen daar de hele dag in rondrijden. Ze verrichten zelfs echte heldendaden …!

Juf Sanne zegt:

Het Grote Gekke verhalenboek zijn eigenlijk vier losse boekjes in één bundel. Elk ‘boekje’ heeft tien verhalen en ze zijn stuk voor stuk hilarisch. Tijdens een bezoek van Ron en Marianne op een inspiratiedag van Kleuteruniversiteit las Marianne voor uit ‘De Viezerdjes’ en werkelijk elke volwassene in de zaal lag krom van het lachen. De verhalen zijn enigszins voorspelbaar met soms toch nog een verrassende uitkomst en bovenal vrolijk en gezellig. Dit boek wordt gegarandeerd een voorlees favoriet van jouw kind of groep. De verhalen van de ettertjes over ‘stoute kinderen’ hebben de uitwerking om de ‘drukste’ klassen plat te krijgen vertellen de auteurs in de inleiding van het boek. De verhalen over de Griezeltjes zijn naast zeer grappig zelfs een beetje spannend. De Bussertjes zijn ontzettende bofkonten en beleven spannende avonturen in hun opgeknapte kermisbusjes. Veertig verhalen voor veertig dagen voorleesplezier!

viezerdjes01

Prijsvraag

Wil jij dit boek winnen en heb je de recensie goed gelezen? Doe dan mee met de prijsvraag en geef antwoord op de volgende vraag:

Hoeveel verhalen staan er in ‘Het grote gekke verhalenboek’?

Stuur je antwoord voor 1 juni 2015 naar Juf Sanne o.v.v. Gekke verhalenboek en vergeet daarbij niet je (woon)adres te vermelden.

Wist je dit al?

Op 28 juni is de eerste, enige en echte Koning Bobbel Musical n.a.v. de gelijknamige boeken van Ron en Marianne. Gaaf hè!

koningbobbel01

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke  maand kans op één van de 5 boeken die ze dan weggeven. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook Twitter en op Pinterest.