De kindertijdschriften van Zwijsen

De kindertijdschriften van Zwijsen onderscheiden zich door leuk én leerzaam te zijn. Al spelend leren kinderen de stof die op school aan bod komt. De vakgebieden die behandeld worden zijn: taal, lezen, rekenen, schrijven en sociaal-emotionele ontwikkeling. Rompompom sluit aan bij Schatkist en Maan roos vis bij Veilig leren lezen.

Beide tijdschriften sluiten aan bij de leerstof van school, worden aanbevolen door leerkrachten en de abonnementen stoppen automatisch. Als extra krijg je maandelijks een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkeling van je kind, leuke winacties met mooie prijzen en gratis werkbladen.

Rompompom
Het allerleukste t­ijdschrift voor kleuters in groep 2!

  • Sluit aan bij wat kinderen leren in groep 2;
  • Verhalen, cijfer- en letterpuzzeltjes, dierenposters en kleuropdrachten;
  • Een tijdschrift om samen met je kind te spelen & te leren.

rpp2

Maan roos vis
Het allerleukste t­ijdschrift voor kinderen in groep 3!

  • Speciaal voor kinderen die leren lezen in groep 3;
  • Boordevol oefeningen die het lezen, schrijven en tekenen stimuleren;
  • Je kind kan de verhaaltjes zélf lezen en de opdrachtjes zélf doen.

Tijdelijke aanbieding
Tot 1 juli 2015 krijgen nieuwe abonnees GRATIS een superleuke verjaardagskalender én maken ze kans op een MEGA prijzenpakket van Rompompom, Maan roos vis of Dolfje Weerwolfje. Hier vind je alle informatie: www.zwijsen.nl/tijdschriften en https://nl-nl.facebook.com/zwijsenouders

mrv2