Win: Het Cijferwinkeltje!

Deze maand kun je het geweldige boek ‘Het Cijferwinkeltje’ van Marianne Busser en Ron Schröder winnen op JufSanne.com.

cijferwinkeltje

De inhoud van het boek:

Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo leuk dat ze, naast het letterwinkeltje van opa Brom, het cijferwinkeltje heeft geopend. Daar verkoopt oma cijfers, en ze vertelt aan iedereen hoe handig het is als je de cijfers kent en er allerlei sommetjes mee kunt maken.

Want – zegt oma – op de wereld
dat kan ik je wel voorspellen
zou ontzettend veel verkeerd gaan
als geen mens zou kunnen tellen …

Marianne Busser en Ron Schröder hebben geen introductie meer nodig. Het schrijversechtpaar schreef meer dan duizend kinderliedjes en talloze verhalen voor Sesamstraat, Bobo en Okki, voor Benny Vreden Kinderprodukties, AVRO’s kinderkoor, en ga zo maar door. Hun 300ste boek verschijnt in oktober; een gebeurtenis die The House of Books niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Ingrid ter Koele illustreerde al vele kinderboeken. Ze werkt vaak voor educatieve uitgeverijen en maakte ook de tekeningen voor Het letterwinkeltje, Hoera, we gaan naar de kinderboerderij! en Hoera we gaan naar de dierentuin!

Juf Sanne zegt:

Kleuteruniversiteit heeft mooie lesmaterialen gemaakt op basis van ‘Het Cijferwinkeltje’. Bekijk deze producten in het volgende filmpje:

Wil jij één van de drie exemplaren van ‘Het Cijferwinkeltje’ winnen? Doe dan mee met de prijsvraag. Bekijk het filmpje en geef antwoord op de volgende vraag:

Welke producten heeft Kleuteruniversiteit ontwikkeld bij het boek ‘Het Cijferwinkeltje’?

Stuur je antwoord voor 30 april 2015 naar sanne@jufsanne.com , o.v.v. Het Cijferwinkeltje en vergeet daarbij niet je (woon)adres te vermelden.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Marianne v/d Wal, Jantiene Boone en Meryem Türkkal!

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke  maand kans op één van de 5 boeken die ze dan weggeven. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook Twitter en op Pinterest.