Kleuteruniversiteit inspiratiedagen

Op 18 april hebben zo’n 120 kleuterleerkrachten veel inspiratie opgedaan tijdens de workshops van de Kleuteruniversiteit inspiratiedag in Amsterdam. We waren te gast op basisschool de Kleine Kapitein op Java-eiland, en met prachtig weer is het een succesvolle en inspiratievolle dag geworden. Een paar quotes van bezoekers:

“Heel inspirerend, dit was waarom ik ooit voor kleuters heb gekozen. Mijn passie werd weer aangewakkerd!”
“Zin in maandag, wil direct aan de slag, Hier kan ik echt wat mee!”
“Fijn dat ervaringsdeskundigen (kleuterjuffen) de workshops geven”
“Mijn hoofd loopt over van de nieuwe dingen om te doen …”
“Zeer inspirerend, wat een enthousiasme!”


Meester Sander
maakte weer een filmpje van deze dag:


Op zaterdag 30 mei is er weer een nieuwe inspiratiedag, in Zwolle. Wil je er bij zijn? Schrijf je dan tijdig in om zeker te zijn van een plek! Naast een uitgebreid workshopaanbod is er een afsluitende lezing & signeersessie van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer, bekend van Agent en Boef! Zorg ervoor dat we je aanmelding op tijd ontvangen om teleurstellingen te voorkomen. Zien we je in Zwolle?

agentenboef