Win: Het grote Koen en Lot boek

Je weet het inmiddels wel, elke maand mag ik van Marianne Busser en Ron Schröder drie exemplaren uit hun geweldige boekencollectie weggeven aan trouwe bezoekers van JufSanne.com. Deze maand is dat: ‘Het grote boek van Koen en Lot, en het zijn gesigneerde exemplaren! Doe je mee? Lees de recensie, beantwoord de vraag en wie weet!

koenenlot01

Lees verder voor recensie en de prijsvraag …

Het verhaal:

Koen en Lot zijn dikke vriendjes. Ze spelen vaak samen en zitten bij elkaar op school. Zo maken ze van alles met elkaar mee. Ze vinden een klein kindje dat verloren is, worden verliefd, helpen twee jonge poesjes en nog veel meer. De negen verhalen die in dit boek zijn gebundeld zijn eerder afzonderlijk uitgegeven. Elk deel beslaat een afgerond verhaal. De verhalen zijn bedoeld voor beginnende lezers en ze lopen op in moeilijkheid van AVI-M3 tot en met AVI-M4. Het taalgebruik is goed op de doelgroep aangepast

koenenlot02

 

Juf Sanne zegt:

Koen en Lot zijn al jaren favoriet bij menig kleuter en schoolkind. De verhalen zijn bedoeld voor beginnende lezers maar prima voor te lezen ondanks de simpele tekst. Voor startende lezers is het boek ideaal. De moeilijkheidsgraad loopt geleidelijk op en groeit als het ware met het kind mee. Daarnaast zijn de verhalen leuk en er gebeurt ten minste iets. Er zijn nog al wat beginnende leesboekjes waar een (spannende) verhaallijn ver te zoeken is. Het is overigens wel een kunst om boeken voor beginnende lezers te schrijven. Marianne Busser en Ron Schröder zijn van alle markten thuis. Liedjes- en versjesboeken, bijbelverhalen, sprookjesboeken, musicals, je noemt het en zij kunnen het maken of hebben het gemaakt.

Daarom is mijn vraag deze maand aan jou:

Wat is jouw favoriete boek van Marianne Busser en Ron Schröder en waarom?

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Maaike Hazenbroek, Diana Hinsen en Marie-Claire Burger.

Stuur je antwoord voor 12 maart 2015 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. Koen en Lot en vergeet daarbij niet je (woon)adres te vermelden.

koenenlot03

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke  maand kans op één van de 5 boeken die ze dan weggeven. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook Twitter en op Pinterest.