De schoenenprinses

Er was eens… een boek over een prinses die heel veel schoenen had maar toch nog niet tevreden was. Als ze buiten iemand ziet lopen met schoenen die ze nog niet heeft. Die schoenen moet ze hebben! En dus gaat ze er snel achteraan. Boos omdat ze niet vindt wat ze zoekt gaat ze zitten mokken. Daar ontmoet ze een vriendelijk meisje dat haar voorstelt om samen te gaan zoeken. Deze tocht brengt haar niet wat ze zoekt, maar wel iets anders.

Schoenenprinses, de Boek omslag Schoenenprinses, de
Madelon Koelinga
Clavis

Het verhaal:
Er was eens… een boek over een prinses die heel veel schoenen had maar toch nog niet tevreden was. Als ze buiten iemand ziet lopen met schoenen die ze nog niet heeft. Die schoenen moet ze hebben! En dus gaat ze er snel achteraan. Boos omdat ze niet vindt wat ze zoekt gaat ze zitten mokken. Daar ontmoet ze een vriendelijk meisje dat haar voorstelt om samen te gaan zoeken. Deze tocht brengt haar niet wat ze zoekt, maar wel iets anders.

Team Juf Sanne zegt:
Mooi verhaal over geluk, delen en natuurlijk over een prinses en schoenen. Goed te gebruiken in verschillende thema’s dus. Waanzinnig mooie tekeningen waarbij vluchtig kijken geen optie is, vooral niet voor fans van schoenen.