Win: Hoera, ik ga logeren!

Ook deze maand mag ik weer drie exemplaren weggeven uit de boekenkast van Marianne Busser en Ron Schröder. Deze gesigneerde exemplaren liggen voor je klaar op mijn bureau. Wil jij kans maken op één van deze boeken? Lees dan de recensie …

Hoera, ik ga logeren! – Marianne Busser, Ron Schröder en Marijke Duffhauss – The House of Books – ISBN: 97890044333596

hoeraikgalogeren01

Het verhaal:

Daan en Steffie gaan bij tante Nel logeren. Voor Steffie is het nieuw, maar ze komt er al snel achter dat logeren vreselijk leuk is. Ze maken samen van alles mee. Als de buurvrouw van tante Nel haar peperdure gouden ring is verloren, helpt de hele buurt met zoeken. Totdat Daan en Steffie de ring ineens op een wel heel vreemde plek vinden. Zo vreemd dat ze zelfs als echte helden in de krant komen te staan.

Juf Sanne zegt:

Logeren kan voor jonge kinderen als bijzonder spannend ervaren worden. Het is dan leuk en fijn om erover te lezen. Daan en Steffie zijn broer en zus en beleven in deze ‘Hoera’ serie diverse avonturen. Het zijn vooral zeer behulpzame boekjes die een kind kunnen helpen bij een spannende en memorabele gebeurtenis in zijn jonge leventje. Te denken valt aan de geboorte binnen het gezin, de eerste keer naar de speelzaal, groep 1 of groep 3, zwemles of een schooluitje (Hoera, we gaan naar de kinderboerderij. In de meeste verhalen ligt de focus op Daan maar in dit boekje is zijn zusje Steffie nét zo belangrijk. Ze mogen logeren bij tante Nel en beleven daar een spannend en hilarisch avontuur. Het verhaal is op rijm geschreven en leest prettig voor. Met zachte, grappige en lieve tekeningen van Marijke Duffhauss.
Wil jij dit boekje op jouw boekenplank? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Op de site van Ron en Marianne is een ruime collectie kleurplaten beschikbaar. Ik wil graag weten hoeveel het er zijn.

Mail je antwoord voor 9 januari 2015 naar sanne@jufsanne.com o.v.v. hoera voorleesboek. Vergeet daarbij niet jouw adres te vermelden!

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke  maand kans op één van de 5 boeken die ze dan weggeven. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.