Zing mee met Pim en Pom – Fiep Westerdorp & Mies Bouhuys

Pim & Pom zijn niet alleen op televisie, maar ook op het grote scherm! De titel van de hartverwarmende familiefilm waarin zij de hoofdrol spelen, is Pim & Pom, Het Grote Avontuur. Op de cd staan de vijf liedjes uit de film: Samen van Acda en de Munnik, Je eigen weg van Huub van der Lubbe, Zonder jou van Do, Het leven is op z’n leukst van Peterpaul Muller en Slaap zacht van Jerusa. Verder vind je op de cd zeven liedjes over Pim & Pom, gezongen door niemand minder dan Georgina Verbaan. In het bijbehorende boek staan alle liedteksten, bladmuziek en afbeeldingen uit de film! Zing mee met Pim & Pom, gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys met liedjes van Joren van der Voort.

Zing mee met Pim en Pom Boek omslag Zing mee met Pim en Pom
Fiep Westerdorp & Mies Bouhuys
Rubinstein

Het verhaal:

Pim & Pom zijn niet alleen op televisie, maar ook op het grote scherm! De titel van de hartverwarmende familiefilm waarin zij de hoofdrol spelen, is Pim & Pom, Het Grote Avontuur. Op de cd staan de vijf liedjes uit de film: Samen van Acda en de Munnik, Je eigen weg van Huub van der Lubbe, Zonder jou van Do, Het leven is op z’n leukst van Peterpaul Muller en Slaap zacht van Jerusa. Verder vind je op de cd zeven liedjes over Pim & Pom, gezongen door niemand minder dan Georgina Verbaan. In het bijbehorende boek staan alle liedteksten, bladmuziek en afbeeldingen uit de film! Zing mee met Pim & Pom, gebaseerd op de tekeningen van Fiep Westendorp en de karakters van Mies Bouhuys met liedjes van Joren van der Voort.

Juf Sanne zegt:

Naast de liedjes uit de film staan er ook nog zeven andere liedjes op de cd gezongen door Georgina Verbaan. Ik heb het al eerder gezegd in dit boekenblog, wat een veelzijdige vrouw. Ze zingt de liedjes echt wonderschoon. Het boekje is een leuk extraatje, met bladmuziek en liedtekst erbij.