Willewete Seizoenen – Pierre Winters & Eline Lindenhuizen

Soms is het lekker warm buiten. Op andere dagen is het juist heel koud. Dit komt doordat onze wereld seizoenen kent: lente, zomer, herfst en winter. Maar waarom hebben wij seizoenen? Wat gebeurt er in elk seizoen? En waarom zijn seizoenen zo belangrijk? Dit boek geeft antwoord op al je vragen. En meer, want je vindt er ook een leuke knutselopdracht, een versje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek over de seizoenen.

Willewete Seizoenen Boek omslag Willewete Seizoenen
Willewete
Pierre Winters & Eline Lindenhuizen
Clavis

Het verhaal:

Soms is het lekker warm buiten. Op andere dagen is het juist heel koud. Dit komt doordat onze wereld seizoenen kent: lente, zomer, herfst en winter. Maar waarom hebben wij seizoenen? Wat gebeurt er in elk seizoen? En waarom zijn seizoenen zo belangrijk? Dit boek geeft antwoord op al je vragen. En meer, want je vindt er ook een leuke knutselopdracht, een versje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt. Een informatief prentenboek over de seizoenen.

Juf Sanne zegt:

Prachtig geïllustreerd boek waarbij je veel leert over de seizoenen. Het boek vertrekt vanuit de belevingswereld van het kind en na het omslaan van de eerste pagina ga je op een ontdekkingsreis. De serie Willewete is zeer waardevol voor gebruik in het onderwijs.