Ssst! We hebben een plan – Chris Haughton

Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje – dat liever van de aanblik van de vogel geniet – mag dat plan niet in de war schoppen. Hem wordt telkens met een gedecideerd ‘Ssst! We hebben een plan’ de mond gesnoerd. Maar hij heeft eigenlijk een veel beter plan…

Ssst! We hebben een plan Boek omslag Ssst! We hebben een plan
Chris Haughton
Gottmer

De inhoud:

Vier jagers in het bos. Drie van hen weten precies hoe ze die prachtige vogel moeten vangen. Het vierde jagertje – dat liever van de aanblik van de vogel geniet – mag dat plan niet in de war schoppen. Hem wordt telkens met een gedecideerd ‘Ssst! We hebben een plan’ de mond gesnoerd. Maar hij heeft eigenlijk een veel beter plan…

Juf Sanne zegt:

De auteur van ‘Stoute hond’ en ‘Mama kwijt’ komt met een splinternieuwe en eveneens grappige titel. Ssst! We hebben een plan! heeft dezelfde spanning en opbouw als de andere boeken. De humor ontgaat geen kind en met weinig woorden vertelt Chris Haughton weer een meesterlijk verhaal.